06 223 899 43

Hoe werkt Astrid Warntjes Communicatie?

Laten we beginnen met koffie! Ik maak graag kennis met je, je vertelt mij wat je wensen zijn en ik stel vragen net zo lang tot helder is wat je wilt. Ik geef jou een paar dagen later een terugkoppeling van ons gesprek en laat je weten wat ik denk dat er nodig is om jouw vraagstuk op te lossen. Je krijgt een overzicht van de kosten voor het vervolg. Zeg je ja op het voorstel dan volgt een plan, planning en gaan we vooral aan het werk.

Ik kan het volgende voor je betekenen:

  • Adviseren, meedenken, sparren en concepten ontwikkelen
  • Marketing-communicatieplannen ontwikkelen
  • Middelenplan maken
  • Middelen ontwikkelen
  • Teksten schrijven

Veel organisaties willen wel iets met marketing-communicatie, maar door de waan van de dag komt het er niet van. Ik ben jouw stok achter de deur, zorg dat er daadwerkelijk acties worden ondernomen en ik hanteer daarbij een strakke planning.

>Hoe?

Ik help je graag verder

neem contact op