06 223 899 43

Wie is Astrid Warntjes

Astrid WarntjesIk ben Astrid Warntjes en ben geboren met de 'waarom-vraag'. Ik wil weten hoe de wereld in elkaar zit. Wat mensen beweegt, waarom het ene merk succesvol is en het andere niet. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leg zaken graag zo helder mogelijk uit. Daar heb ik mijn vak van gemaakt. 

Mijn opleiding journalistiek heeft mij geholpen de juiste vragen te stellen en snel te komen tot de kern. Als je met mij in zee gaat, haal je twintig jaar ervaring in huis. Ik denk met je mee over je marketing- en communicatievraagstukken en de mogelijke oplossingen en middelen. Daar maak ik een overzichtelijk plan van. Ik ben concreet en houd graag de regie op de uitvoering.  Ik schrijf zelf of schakel schrijvers uit mijn netwerk in die de teksten schrijven die nodig zijn voor je website, brochure of magazine. Ik zorg dat mijn netwerk van webbouwers, ontwerpers, fotografen, filmmakers en drukkerijen meehelpt om de beste middelen voor jou te vervaardigen. Natuurlijk kan ik ook samenwerken met de partijen waar jij al mee samenwerkt. 

Kopje koffie?

>Wie?

Ik help je graag verder

neem contact op